Z-Trap / Referenties Referenties  
 

Hier vind u de ervaringen van onze klanten met ons.

  schrijf een review over Z-Trap   Eindbeoordeling: 9,3
    a
   
    Kwaliteit: 9,2
Schrijf nu zelf een review en deel uw ervaringen met Z-Trap met anderen. Prijs: 8,9
service: 9,5
Gemiddelde beoordeling over 71 reviews
Project: Rubberwoord z-trap in RAL 7024  
Naam: Rebecca Sterke punten: Communicatie, vakmanschap   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Amersfoort Verbeterpunten:    

Vanaf het eerste contact heeft Dirk ons supergoed geadviseerd bij onze keuze en heeft goed met ons meegedacht. Communicatie is uniek. Er werd altijd snel en uitgebreid gereageerd op mail. Tijdens de voorbereiding en montage stuurde Dirk foto's van de vorderingen. Superleuk om op deze manier op de hoogte gehouden te worden. Dirk is een echte vakman. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Een supermooie trap, het is een echte eyecatcher geworden.

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Witte Z-trap  
Naam: Frank Sterke punten: Een echt kunstwerk   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten:    

Z-trap heeft een prachtige trap bij ons geplaatst, werkelijk een plaatje. Alles liep perfect van het eerste contact waarin we samen onze wensen bespraken waarop Z-trap zelfs een paar proeftrede maakte zodat we konden proberen hoe de trap liep. Natuurlijk werd de trap, in goed overleg met de hoofdaannemer, op het laatste moment geplaatst echter tijdens de bouw zorgde Z-trap voor een tijdelijke bouwtrap. De samenwerking met de andere leveranciers liep erg goed, en ook de nazorg was prima. Het eindresultaat: een kunstwerk in onze kamer.

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap in bestaande woning  
Naam: Danielle van Riel Sterke punten: Afwerking en vakwerk, eerlijk   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Baarle-Nassau Verbeterpunten: -    

Een vakman die zelf zijn trappen maakt en ook plaatst! Het resultaat is perfect. Wij waren op zoek naar een trap die in verstek gemaakt werd, en die in een bestaande woning met nodige voorzichtigheid geplaatst kon worden. Na lang zoeken zijn we in Bergeijk uitgekomen. We mochten in de werkplaats komen kijken, en hebben stukken hout mee gekregen om rustig thuis te kunnen kiezen. De plaatsing is heel nauwkeurig gedaan, en Dirk heeft er ook echt de tijd voor genomen om alles heel mooi af te werken. De aansluiting met de bestaande gietvloer en de zijwanden is top. Fijn om toch eens iemand in de bouwsector te vinden die wel vakwerk levert en zijn afspraken ook na komt en waarmaakt, waren er maar meer zo!

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Mullerpier  
Naam: Wim Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Rotterdam Verbeterpunten:    

Bij het bouwen van een huis, ontmoet je veel mensen. Voor elke discipline een ander persoon. Dirk viel op, op een zeer positieve manier. Erg vriendelijk, erg gastvrij tijdens ons bezoek aan zijn werkplaats op zondag. Na zijn uitleg en ontvangst van zijn offerte, zijn we akkoord gegaan. Ook tijdens het plaatsen van de 3 z-trappen viel Dirk weer op, wederom op een positieve manier. Hij heeft zeer netjes gewerkt. De trappen zitten er prachtig in. Dirk verstaat zijn vak! Daarnaast communiceert hij goed over planning en voortgaan.

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: 2x Z-Trappen voor nieuwbouwvilla  
Naam: L. de Wit Sterke punten: Serice en Vakmanschap   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Berkel en Rodenrijs Verbeterpunten:    

een supersnelle service met een nog mooier resultaat. tijdens de nieuwbouw van onze woning ontstonden er wat problemen met leveranties van de trap die we via de aannemer hadden besteld. Al zoekend op het internet ben ik bij Z-Trap terechtgekomen en heb hen gebeld waarna er na een paar weken al 2 fantastische Z-Trappen geplaatst konen worden.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: z trap  
Naam: frederik pauwels Sterke punten: vriendelijk en iemand die zijn afspraken nakomt.   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: dessel Verbeterpunten: succes in je toekomstige projecten    

dirk, je bent iemand die kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt. bovendien ben ook een aangenaam persoon. ik wens je nog veel succes in je verdere projecten. bedankt!!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Woonhuis  
Naam: Rens Hendriks Sterke punten: Aandacht, zorg, precisie, op tijd, volgens afspraak, vakmanschap.   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Oeffelt Verbeterpunten: Volg inderdaad je eigen lijn zoals je dat doet.    

Dirk heeft ons ernstig ontzorgd, vertrouwen gegeven dat de ingewikkelde klus toch gemakkelijk geklaard kan worden. Daarnaast bereid om voorkomende ander klussen meteen mee te nemen.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Plaatsen dubbele trap nieuwbouwwoning  
Naam: Camiel Sterke punten: Klantgericht, flexibel, super kwaliteit   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: De Meern Verbeterpunten: Is helemaal super gegaan, Dirk. En we zijn heel blij met de trap, sieraad voor onze woning! Mocht je nog een referentie nodig hebben, geen probleem om mijn naam door te geven.    

Na enige omzwervingen bij Dirk terecht gekomen voor een nieuwe trap in onze nieuwbouwwoning. Bij eerste gesprek gelijk een goede indruk, en prijs was meer dan ok. Wij hebben vooraf nog een referentie van Dirk opgevraagd, en omdat die ook enthousiast was zijn we met hem in zee gegaan.

Dirk heeft ons tijdens de voorbereiding keurig op de hoogte gehouden, en was heel flexibel in de planning. Uitvoering verliep volgens plan, Dirk was zelfs een dag eerder klaar. En het belangrijkste is dat we uiteindelijk een schitterende trap aan over hebben gehouden. Dus niks dan complimenten voor Dirk, voor een goed product voor een goede prijs!

Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Nieuw trappenhuis, onderdeel renovatie jaren '30 woning  
Naam: Hylke Sluis Sterke punten: Vakmanschap, werkt netjes en precies, ook als het daardoor langer duurt.   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Bilthoven Verbeterpunten: Geen    

Prachtige nieuwe z-trap geplaatst, mooi afgewerkt en stevig.
Blikvanger van het huis, iedereen die op bezoek komt begint erover. Dirk is een vakman die zijn afspraken nakomt en is een aardige man.

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap kempische woning Dodewaard  
Naam: Laura Romeijn Sterke punten: Werkt zeer netjes en precies, is vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor zijn klanten.   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Dodewaard Verbeterpunten: Geen!    

Wij zijn nog elke dag ontzettend blij met de trap die Dirk voor ons gemaakt en geplaatst heeft.
Het is echt een pronkstuk van het huis geworden!

Je bent een van de weinigen vakmensen die er nog zijn in de bouwwereld. Ik zal anderen zeker aanraden om ook zo'n unieke trap door jou te laten maken!

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Bloktrap nieuwbouwwoning  
Naam: Jan-Willem Wijermans Sterke punten: Vakmanschap - denken in oplossingen - samenwerking   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Nuth Verbeterpunten: Geen    

Beste Dirk Allereerst wil ik jou van harte bedanken voor de fijne samenwerking tijdens mijn bouwproject. Jou vakmanschap en nauwkeurigheid, hebben een trap gecreëerd die uniek is in zijn aard en waar ik als huiseigenaar zeer trots op ben. De trap ziet er niet alleen geweldig uit, hij loopt heel prettig en de verlichting vanuit de muur is niet alleen effectief ( veiligheid ) maar ook decoratief

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Zwevend eiken houten trap - 4 verdiepingen nieuwbouwwoning.  
Naam: Ditte & Rik van Veen Sterke punten: Meedenkend en zeer goede service!   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: Amsterdam Verbeterpunten: Geen enkel, je heb het top gedaan Dirk! nogmaals bedankt daarvoor :)    

Z-trappen heeft een zwevend eikenhouten trap geplaats in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Vanaf het begin werd er heel goed meegedacht en was de service echt top! Gezien de complexiteit van de woning werd er extra tijd en moeite ingestoken om het project te laten slagen en dat is absoluut gelukt! We zijn zeer blij met het resultaat!

Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap met laden, trapkast en balustrade  
Naam: Bram de Deugd Sterke punten: Denkt mee, overlegt wanneer nodig, vriendelijk, eerlijk, kundig, komt afspraken na, houdt van zijn werk   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: De Bilt Verbeterpunten: N.v.t.    

De Z-trap is een echte blikvanger in ons nieuwe huis. Iedereen die het huis komt bewonderen is enthousiast over de trap!
De laden in de tweede en derde treden zijn ontzettend praktisch en op zichzelf ook een blikvanger.
Voor de balustrade met gietijzeren spijlen had ik een foto gegoogled en die heeft Dirk exact nagemaakt.
Een extra pluspunt, wat ik mij onlangs pas realiseerde, is dat de trap niet kraakt, helemaal geen geluidje. Het voelt heel robuust aan, ook de laden.

We wilden de trap aan laten sluiten op de houten vloer op de eerste verdieping. Doordat ik de verkeerde vloerdikte had doorgegeven, ontstond er een hoogteverschil. Ter plekke heeft Dirk dat opgelost.
Ik kan niet anders zeggen dan dat we supertevreden zijn.
Dirk is een vakman (heel kundig en zorgvuldig) en een heel harde werker die een nog hogere kwaliteitsstandaard heeft dan wijzelf. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Rubberwoord z-trap  
Naam: Jan adam Sterke punten: Goede communicatie, harde en gedreven werker   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Zeewolde Verbeterpunten: Je kunt nog geen kop koffie of thee aan hem kwijt.    

We zijn zeer tevreden met de trap die Dirk heeft geplaatst. Hij is een precieze vakman en bepaald geen straf om over de vloer te hebben. We hebben geen aandelen, maar probeer maar eens elders zo'n prijs-kwaliteit te scoren.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Ontwerpen, maken en plaatsen van Rubberwood bloktrap  
Naam: Richard Teurlings Sterke punten: Vakmanschap, afstemming met de klant, servicebereidheid, communicatie gedurende het proces   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Teteringen Verbeterpunten:    

Z-trap, Dirk Burgmans, heeft hart voor het vak van trappen maken. Dat merk je aan alles.
Hij is een groot vakman en levert en monteert een perfecte trap. Hij heeft in de ontwerpfase en in de voorbereiding van de plaatsing zeer goed meegedacht zodat de beste keuze wordt gemaakt.

Dirk geeft je gedurende het hele traject een geweldige service en doet alles om je trap perfect in je huis te laten passen, letterlijk. Wij hebben een gelakte witte bloktrap in ons huis geplaatst.

De plaatsing en afwerking was zeer secuur en de trap is een functioneel kunstwerk geworden in ons nieuwe huis.

Wij bevelen z-trap / Dirk Burgmans van harte aan als u iets bijzonders wilt als u naar boven en beneden loopt!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap in nieuwbouw-loft  
Naam: Marijn Sterke punten: Communicatie, vakkundigheid, oog voor details, zeer nette afwerking   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: Utrecht Verbeterpunten: Geen    

Vanaf het eerste contact was er een goede communicatie met Dirk. Hij reageert snel, dacht goed met ons mee en adviseerde/informeerde ons goed. Het gevoel om een trap bij Z-trap te bestellen was daardoor gelijk goed. Dit is tot het einde zo gebleven, waarbij het heel erg leuk was dat hij ons met foto's op de hoogte hield van het gehele proces.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat! De trap is van een zeer hoge kwaliteit en tot in het kleinste details hoogwaardig afgewerkt.
Onze Z-trap is tussen 2 wanden geplaatst (3mm tussen trap en wanden), zweeft een paar mm boven de gietvloer op de begane grond en sluit op de 1e verdieping aan op de eiken houten vloer.

Uit alles blijkt de vakkundigheid en de passie waarmee Dirk deze trappen maakt. Iets wat ik als architect zeer kan waarderen en ik zou Z-trap dan ook zeker aanbevelen.
De trap is echt een eye-catcher in ons nieuwe huis!

Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Bloktrap  
Naam: Amsterdam IJburg Sterke punten: Vakmanschap en meedenken   Eindbeoordeling: 8.7
Plaats: IJburg Verbeterpunten:    

We hadden voor ons nieuwe huis een bijzondere trap in gedachten en z- trap bleek dat idee goed uit te kunnen voeren.
We werden goed geadviseerd over wat er mogelijk was en de uitwerking was ook helemaal naar wens. Zeker met alle moeite die gedaan werd om ons te helpen met het kiezen van de mooiste stukken hout en de mooiste afwerking.

Goede actieve afstemming met de andere partijen die in het huis bezig waren.

Zeker een aanrader, een prachtig resultaat.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap
 
Project: Nieuwbouw Villa  
Naam: Bakels en Ouwerkerk Bouwservice BV Sterke punten: Persoonlijke benadering en klantgerichtheid   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: Oud Lede Verbeterpunten: Geen    

Van offerte tot uitvoering helemaal top geregeld!

Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Verbouwing kantoorpand in Oosterhout  
Naam: F. Sterke punten: Voorbereiding, pro-actief in controle maatvoering en advies   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Oosterhout Verbeterpunten: Geen, ga zo door!!    

Voor de verbouwing van een kantoorpand in Oosterhout waren wij op zoek naar een partij die een slanke eikenhouten bloktrap kon maken zonder ondersteunende trapbomen. Uiteindelijk na lang zoeken bij Z-trap uitgekomen.

Vanaf het eerste moment was het contact goed en werden onze vragen over eventuele noodzakelijke achterconstructies goed en snel beantwoordt. Voor de zekerheid is de achterconstructie gecontroleerd door Z-trap en hierbij bleek dat er qua maatvoering toch eea. aangepast moest worden. Dit heeft Z-trap zonder 'morren' beetgepakt zodat de bouw geen vertraging op liep en de bevestigingspunten gegarandeerd goed waren.

Tijdens de productie werden wij keurig op de hoogte gehouden door middel van foto's, ook voor het kiezen van de afwerking (lak / olie) werden wij goed geadviseerd. Dan de dag van de montage, toch blijft het spannend ondanks de goede voorbereiding, ook hier werden wij niet teleurgesteld. Met zijn rustige en methodische manier van werken heeft Dirk een prachtige trap gemonteerd!

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Twee binnentrappen  
Naam: E.Beek Sterke punten: Kwaliteit   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Dwingeloo Verbeterpunten:    

In ons nieuwe huis heeft D.Burgmans 2 fraaie trappen gebouwd.
Iedereen die binnenkomt valt de fraaie afwerking meteen op.

De exacte maatvoering langs de muren is overal gelijk en dit draagt bij aan het strakke aanzicht wat wij wilde hebben.

Een scheur in een van de treden is zonder problemen vervangen en alles is correct en netjes afgewerkt.
Dirk is een echte vakman!

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Bordestrap particulier  
Naam: Dennis van Eijk Sterke punten: Vakmanschap, accuratesse, schoon werken, afspraken nakomen.   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: IJsselstein Verbeterpunten: Ga zo door!    

Een fantastische trap laten plaatsen.

Dirk is een echte vakman die zijn werk meer dan serieus neemt.
De trap is binnen de afgesproken termijn geplaatst naar volle tevredenheid.

Netjes werken en de boel keurig achtergelaten zijn punten waar wij erg vrolijk van worden.

Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Houten leuning  
Naam: Annie Wintermans-Rombouts Sterke punten: Snelle reactie !!   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten:    

Perfect uitgevoerd.

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Z-Trap naar bovenverdieping  
Naam: Ewin en Hanne Sterke punten: Communicatie, ervaring, stiptheid, orde en netheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Koersel Verbeterpunten:    

Onze trap hebben we nu al een tijdje.
Reeds vanaf het eerste moment waren we zeer tevreden over het resultaat.
De trap is werkelijk een plezier om over te lopen.

Dirk heeft ons heel goed geholpen om onze voorlopige betonnen trap om te toveren in een prachtige houten Z-trap. Vanuit zijn ervaring overtuigde hij ons om de trap nog beter te maken dan voorzien was.

Dirk is een hele aangename man om mee samen te werken, die ik aan iedereen zou aanraden.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: het plaatsen van een z-trap met dikte 80 mm  
Naam: Ingrid Verhaegen Sterke punten: Alleen maar sterke punten.Van offerteaanvraag tot uitvoering   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Kalmthout Verbeterpunten: Bedankt Dirk. Hoop U nog eens hier of daar tegen het lijf te lopen.    

Project is volledig volgens planning gerealiseerd!

Duidelijk communicatie! Top!

Krijg van iedereen die hier over de vloer komt alleen maar complimenten!!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Renovatie trap  
Naam: Bart Sterke punten: Vakmanschap   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Beek Verbeterpunten:    

Wij zijn enorm blij met onze vernieuwde trap!

Men dacht goed mee over mogelijke verbeteringen en alles werd tegen een eerlijke prijs perfect opgeleverd.

Kwaliteit: 9
Prijs: 7
Service: 9
Trap
 
Project: Beuken Z-trap naar zolderverdieping  
Naam: Ralph Keulen Sterke punten: Snelle communicatie   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Geleen Verbeterpunten:    

Dirk heeft voor ons een prachtige trap gemaakt, we zijn zeer tevreden.

De duidelijke en snelle communicatie is werkelijk geweldig.
Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit is super en de prijs is goed.
We zijn zeer te spreken over de vakkundigheid van Dirk.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Eiken houten zwevende zettrap met bordes  
Naam: Lucas de Ruiter Sterke punten: Nauwkeurig, vriendelijk, rustig, beleefd, vakkundig, geduldig, gezellig, betrouwbaar   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Arnhem Verbeterpunten:    

Dirk heeft een knap staaltje werk bij ons geleverd.
Een top gozer en een echte vakman. Service was werkelijk perfect.

Dirk dacht mee, was geduldig, altijd vriendelijk, bereidwillig (s'avonds om 23:00 nog een tekening voor me gemaakt omdat ik de hellingshoek van de trap moest weten om snel nog wat spotjes uit te zetten in lijn met de trap voordat de frezer de volgende morgen kwam).

Uitvoering helemaal niets op aan te merken. Erg nauwkeurig en perfectionistisch. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen veelvuldig complimenten op de trap.

Wij kunnen Dirk Burgmans oprecht aan iedereen aanbevelen. Een volgende trap komt zeker weer van Dirk af.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Essen Z-trap  
Naam: Gerard Dekker Sterke punten: Goed overleg gevoerd   Eindbeoordeling: 8.0
Plaats: Grootegast Verbeterpunten:    

We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Het was een prettige en goede samenwerking we werden dmv foto en e-mails voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen in de werkplaats.

Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Service: 8
Trap
 
Project: Realisatie Z-trap  
Naam: Anne-Marie & Jan - Breda Sterke punten: constructie, kwaliteit   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Teteringen Verbeterpunten:    

Voor ons nieuwe huis wilden we graag een Z-Trap. Diverse trappenbouwers kwamen met ingewikkelde stalen frames of gaven aan het niet te kunnen. Via Google uiteindelijk bij Dirk uitgekomen. Na wat mailen op bezoek geweest in zijn werkplaats.
Daar gezien dat het maken van een Z-Trap met een zelfdragende constructie op basis van verlijmen ook mogelijk is. Na wat onderhandeling de trap besteld. Dirk heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn planning ruimschoots gehaald. Als service nog een tijdelijke bouwtrap geplaatst.

De plaatsing van de bestelde trap is ook zorgvuldig uitgevoerd, met een fantastisch eindresultaat. Een eyecatcher in huis!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Trap (2 stuks)  
Naam: Sophie Sterke punten: Echte vakman! Werkt zeer stipt en correct!!   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Hele fijne samenwerking! Prachtig eindresultaat..
Trap naar het eerste verdiep is uitgevoerd in Eik. Dirk heeft echt z'n best gedaan om de kleur zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de parket.

Zeer tevreden over de kleur, wat toch op zich niet simpel was om deze te bekomen, aangezien het samengestelde parket is. Geen beschikbare olie of kleurcode. Trap naar zolder uitgewerkt in mdf, ook hier even netjes afgewerkt.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Plaatsen van z trap  
Naam: Gert Brugmans Sterke punten: Stiptheid   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Bij ons heeft Dirk een z trap Geplaatst volgens onze wens en op de afgesproken termijn met dezelfde kleur als onze parket Wij zijn zeer tevreden en raden zeker aan bij hem een offerte te vragen als u van plan bent een nieuwe trap te zetten want de prijzen zijn scherp Dank u wel dirk

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Trap  
Naam: Martine Tresignies Sterke punten: Prijs/kwaliteit is goed   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

Stipte afwerking volgens afspraak

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap  
Naam: Kathelijn en Maarten Post-Plasmeijer Sterke punten: Zie mening   Eindbeoordeling: 8.0
Plaats: Tilburg Verbeterpunten: Volhouden zo.    

2 hele mooie trappen.
Werkt zeer net.
Luisterd goed en denkt in oplossingen.
Begrijpt wat wij mooi vinden.
Zeer prettige persoonlijkheid.
Vakman.

Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Service: 9
Trap
 
Project: Eikenhouten Z-trap  
Naam: Joep en Karlijn Sterke punten: Heel netjes gewerkt en goede service   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten:    

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Riddertafel  
Naam: Van Voorden Sterke punten: Duidelijke communicatie. Heel goed afgesproken. Precies gemaakt zo als we gervaagd hebben.   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Alken Verbeterpunten:    

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Bekleding van een betonnen trap met Z-trap  
Naam: Mark Vanleeuw Sterke punten: kennis en kunde   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Herk-de-stad Verbeterpunten: stofvrij werken ;-)    

Het werk werd netjes ingepland en naar wens uitgevoerd. De trap is zonder meer een meerwaarde voor onze woning geworden.

Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Service: 9
Trap
 
Project: Leuning met Led-verlichting  
Naam: Marleen Gobyn Sterke punten: Communicatie en correct naleven van afspraken Minpunten:geen, zo verder blijven doen!   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

De leuning is functioneel en sfeervol. Functioneel door werking op sensoren, sfeervol door de Mood-verlichting.
Alles is perfect afgewerkt.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: plaatsen trap  
Naam: Van Rompaey Sterke punten: correct nakomen van afspraken, gemotiveerd team Minpunten:weten we nog niet (-:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Goede en vlotte afhandeling van de gevraagde werken.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Z-trap plaatsen op betonnen trap  
Naam: Rob Sterke punten: Vriendelijk, correct   Eindbeoordeling: 8.7
Plaats: St-Joris-Weert Verbeterpunten: Geen    

Mooi vakwerk, goede service,ook een kleine herstelling na de plaatsing werd snel en correct afgehandeld

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap
 
Project: leveren van een massief tafelblad in eik  
Naam: wim depuydt, architect Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

perfecte samenstelling, afwerking en tijdige levering van een zeer mooi product !
bedankt !

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Rustieke trap  
Naam: gery Sterke punten: kent zen vak   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: Sint-truiden Verbeterpunten:    

Zeer mooi werk, eerlijk, bekwaam an kan zowat alles maken !!!!

Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen  
Naam: Debauve - Jenaer Sterke punten: Bekwaam, kennis ter zake, geeft goede tips en stuurt je idee bij indien nodig, duidelijke afspraken worden ook nagekomen   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten: ?    

Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen Bericht:Zeer correcte afhandeling van ons project!
We zijn heel tevreden over de hoge graad van afwerking, de vlotte samenwerking, de besprekingsmogelijkheden...
En het eindresultaat natuurlijk!
Hebben al veel goede reacties gekregen en prijzen D-Bouw zeker aan!
Dirk en Co, doe zo verder en bedankt!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Schilderij lijst  
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Stipt, kosten, afwerking en afhandeling.   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Niet van toepassing.    

Op goed geluk een bezoekje aan D-Bouw gewaagd met de vraag of ze een grote lijst voor een schilderij kunnen maken..

Bijzonder punctueel had ik een zeer mooie, kwalitatieve en perfect afgewerkte lijst in huis. Helemaal naar eigen smaak mogen ontwerpen en een stuk goedkoper dan bij de normale lijstenmakerij!

Nogmaals bedankt! Ben er enorm blij mee!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen)  
Naam: Frank Nelis Sterke punten: correctheid   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Herk-de-stad Verbeterpunten:    

twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen) Bericht:zeer goede opvolging en steeds correct naar afspraken toe.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: 2 Mahonie trappen  
Naam: Alex, Lynn & onze toekomstige meid! Sterke punten: Super snel en goed contact   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Mechelen Verbeterpunten: Maak tijd voor je vriendin op kerstavond, dat is een moment om NIET te werken ;-)    

Na alles te bespreken en stalen te zien hadden we gekozen voor goedkopere, maar super mooie mahonie trappen voor onze nieuwbouw.

Toen deze geplaatst werden (de dag voor kerstmis, zelfs op kerstavond zelf nog!) was ie zelfs mooier dan dat we hadden gedacht!

De prijs/kwaliteit kan je nergens anders vergelijken, zeker niet in België! Voor dezelfde trappen betaalden we bij anderen gemakkelijk 10-15% meer!

Nu staan onze trappen er zeer mooi en worden binnenkort nog intensiever en veilig gebruikt, zelfs door de kleine meid die op komst is! :-)

Hierbij nogmaals dank voor de super goede service, prijs en kwaliteit!!

En hierdoor zijn onze buren zelfs overtuigd van de kwaliteit en prijs van D-bouw, waardoor ook zij hun volledige trap door hun laten zetten!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: 2 Z-trappen in nieuwbouw  
Naam: Vermaelen Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Wezenmaal Verbeterpunten:    

Correct communicatie en zeer degelijke afwerking.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Z-trap en open trap + robuuste trapafscheiding in Gent  
Naam: Mark Verbeke Sterke punten: kwaliteit en service   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Ledeberg Verbeterpunten:    

Stevige en goed afgewerkte trappen op maakt gemaakt aan een goede prijs.
Dirk is een man van zijn woord met kennis van zijn vak.
Aanrader!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Plaatsen trap.  
Naam: Karlo van Rompaey Sterke punten: komt afspraken na en werkt met passie   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Fijne samenwerking.Goed overleg wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Kap opbouw Blokstraat 9  
Naam: Jan Schellekens Sterke punten: Service, Communicatie & vakmanschap   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten:    

Een vakman die zijn zaken goed op orde heeft. Mede door de nette offerte en de gesprekken voorafgaand aan de offerte heeft ons doen besluiten met D-Bouw in zee te gaan. Voor ons was het een spannend project met totaal geen ervaring in bouwen/verbouwen. Dirk heeft het project totaal ontzorgd. Planning en werkelijkheid lagen goed bij elkaar. Op zo'n groot project geen verrassingen geweest. We waren zou enthousiast dat we tijdens het project ook besloten hebben om onze trappen ook direct laten vervangen. Echt vakmanschap. Het resultaat is prachtig geworden.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Bloktrap  
Naam: Adeline Vandenbroeck Sterke punten: Communicatie, klantgericht, komen afspraken steeds na   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Holsbeek Verbeterpunten:    

Wij zijn bijzonder tevreden over onze bloktrap. De afwerking en kwaliteit zijn perfect! We willen D bouw bedanken voor hun snelle service en goede communicatie. Hun klantvriendelijkheid viel ons echt op. Hier kunnen Belgische aannemers zeker wat van leren.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap
 
Project: Open trap  
Naam: Dauwe-Lesoil Sterke punten: prijs/kwaliteit/opvolging   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Mechelen Verbeterpunten:    

De trap is een mooi "middelpunt" in onze leefruimte.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project:  
Naam: M. Wintermans Sterke punten: Vakmanschap, netheid, attent en betrouwbaar   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten:    

Wij zijn echt zeer tevreden over de bartafel die Dirk voor ons heeft gemaakt. Bij het uitbrengen van de offerte had Dirk nog een groot aantal kleurmonsters bij, zodat wij de exacte kleur konden kiezen. Snelle levering !! En een scherpe prijs.

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Trap met bijhorende onderbouw en plaatsen van deuren  
Naam: LIes Depre/ Jan Pauwels Sterke punten: Zeer aimabel en correct persoon   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Meldert Verbeterpunten: geen    

In samenspraak met Dirk tot een mooi ontwerp gekomen.
Aanpassingen tot op het laatste moment mogelijk en dit steeds met een eerlijke glimlach. Zeer correcte en aangename persoon om mee te werken, een man van zijn woord! Hebben onze droomtrap kunnen waarmaken en dit dankzij het goede en eerlijke advies van Dirk!
Omdat we zo tevreden waren, heeft hij bij ons ook de binnendeuren geplaatst en ook dit is perfect gedaan! Een echte aanrader!! Nog nooit zo een eerlijke stielman ontmoet!

Kwaliteit: 8
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: 2 Z-trappen met kwartslag  
Naam: Isabelle Declerck Sterke punten: afwerking, timing   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Schoten Verbeterpunten:    

we wouden 2 z-trappen voor onze nieuwbouw, waarvan 1 met kwartslag volledig in het trapgat, dus geen uitspringende laatste trede. Andere trappenmakers in Belgie konden door hun software hier niet aan beginnen.
Maar Dirk heeft ons 2 prachtige trappen kunnen bezorgen waar andere schrijnwerkers jaloers op mogen zijn.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 8
Trap
 
Project: 2 eiken bloktrappen  
Naam: Mariska Sterke punten: service en kwaliteit   Eindbeoordeling: 8.7
Plaats: Utrecht Verbeterpunten:    

Dirk heeft voor ons 2 geweldig mooie trappen gemaakt. Echt super mooi. De investering echt waard.

Dirk is een echte vakman, met een enorme liefde voor het maken van de mooiste trappen en dat zie je in het eindresultaat. Dat is echt prachtig!!! Wij zijn klanten van het type "pietje precies". En waren bij Dirk in goede handen. Hij denkt echt aan alles en werkt de trappen super mooi af.

De samenwerking is echt heel prettig verlopen. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na.

Kortom, ik raad Ztrap aan iedereen aan.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap
 
Project: Plaatsen van eiken z-trap op bestaande betonnen ondertrap  
Naam: Koen V. Sterke punten: Vakkennis   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Zeer tevreden van het eindresultaat. Zeer gedreven. Oog voor detail. Kortom aanrader

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Trappen Robuwood  
Naam: Ron Brugmans Sterke punten: Snel klaar, goede afwerking   Eindbeoordeling: 7.3
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Mocht iemand tips hebben, ook voor open staan,    

Dirk D-Bouw heeft 6 Eiken trappen gemaakt voor Robuwood,
Hij heeft ze mooi op tijd af en denkt mee tot een mooi en goed resultaat,

Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Service: 7
Trap
 
Project: Bekleding betonnen trap met bloktrap in hout  
Naam: Koen & Astrid Luwel-Hannes Sterke punten: Het streven naar perfectie in elk aspect van het uit te voeren project   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten: Geen    

Dirk besteedt de grootste zorg aan elk aspect van het uit te voeren project: het geven van voldoende en duidelijke toelichting bij het 1e contact, de openheid voor het stellen van bijkomende vragen, een uiterst nauwkeurige opmeting, een duidelijke en onmiddellijke communicatie, het respecteren van de timing, een kwaliteitsvolle uitvoering met kwalitatief hoogstaande materialen en het grote respect voor het werk van de vorige aannemers.

Bij dit alles straalt hij een grote rust uit en is hij terecht trots op zijn werk.

We waren aangenaam verrast door het feit dat Dirk zelfs beschermplankjes op maat had voorzien die de trap beschermen tijdens de voltooiingsfase van onze nieuwbouw.

Kortom een echte vakman!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Bloktrap in mat witte afwerking zonder leuning  
Naam: Anja & Glenn Sterke punten: Service, vriendelijkheid en prijs   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Schiplaken Verbeterpunten:    

Wij waren zeer tevreden met de aandacht die besteed werd aan de opmeting, de snelle reactie op de vragen die we hadden, de aflevering van de trap in strak design en de vriendelijkheid.

Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 9
Trap
 
Project: open Z trap in de living  
Naam: Marc en Hulde Swennen-Stoop Sterke punten: alle vlakken   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Stevoort Verbeterpunten: geen    

Tijdens onze verbouwing zijn we via Alk-vloeren terecht gekomen bij Z-trap.
Op de bouwinnovatie in Hasselt hadden we een super mooie open Z-trap gezien die we graag wilden.
Van alle offertes, was Z-trap de voordeligste.
Maar los van de prijs, werd de trap super vakkundig en met het nodige professionele geduld geplaatst. Zelf nadien nog een kleine aanpassing werd correct en geduldig uitgevoerd.
Ook op vlak van communicatie naar de klant toe, gebeurd elke stap met respect voor de klant, duidelijke afspraken, stipte opvolging.

Voor ons was het een ervaring waar we met lof over spreken en we genieten nog elke dag opnieuw van onze echt zeeeer mooie trap.

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Nieuwe trap en binnendeuren  
Naam: ffam Reus Sterke punten:   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Netersel Verbeterpunten: Geen opmerkingen, zie bericht    

Het resultaat is prachtig en er werd netjes gewerkt door vriendelijk personeel en voor een nette prijs. Daarom wat ons betreft de maximale score op alle punten.

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Vervanging spindel trappen door vaste rubberwood trappen  
Naam: Remco Simmer Sterke punten: Meedenken met de klant, adviseren, flexibiliteit in planning   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Nuenen Verbeterpunten: Muren en deuren waren her en der wat beschadigd (waar we netjes voor zijn gecompenseerd overigens)    

Wij hebben afgelopen zomer onze twee spindeltrappen laten vervangen voor twee mooie nieuwe dichte trappen. Het belangrijkste voor ons was hierbij de veiligheid voor onze twee kleine kinderen en natuurlijk wil het oog ook wat. Het resultaat is erg mooi, en Z-trap heeft tevens de traphekjes gemaakt in dezelfde stijl als de balustrade, wat een erg mooi en veilig resultaat geeft. Prettig daarbij was dat de trappen tijdens onze vakantie vervangen konden worden waardoor we totaal geen overlast hadden van de verbouwing.

Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 8
Trap
 
Project: Z-trap bouwpakket  
Naam: Belle Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hank Verbeterpunten:    

We zijn erg tevreden.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Z-trap  
Naam: De Busser - Bellens Sterke punten: Dirk houdt zich aan de afspraken   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Olen Verbeterpunten:    

Dirk is een man van zijn woord. Wij zijn heel tevreden over zijn werk en de voorafgaande besprekingen. Alles werd piekfijn afgewerkt en proper achtergelaten. Bedankt Dirk

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Eikenhouten tafel van wagonplanken  
Naam: Joep Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Verbeterpunten:    

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Trap in Splitlevel woning  
Naam: Alexandra Sterke punten: Communicatie en nauwkeurigheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Alphen aan den Rijn Verbeterpunten:    

Dirk van Z-trap is wat ons betreft een kunstenaar en vakman. Super werk!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Vestiairekast  
Naam: Koen Sterke punten: Kwaliteit, flexibiliteit, afwerking   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Zeer tevreden over het totale pakket. Goede voorbereiding met voldoende alternatieven om alles volledig naar je eigen smaak te laten maken. Zeer goede afwerking. Na onze z-trap ook nu weer heel tevreden over de kast. Aanrader

Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 9
Trap
 
Project: Rubberwood z-trap  
Naam: Boris en Saartje Sterke punten: De communicatie met Dirk verliep zeer vlot en professioneel.   Eindbeoordeling: 9.7
Plaats: Gingelom Verbeterpunten:    

We zijn heel blij met onze nieuwe trap die drie problemen van de oude trap heeft opgelost. Onze vorige trap was te stijl, hij kraakte en je had altijd het risico om met je hoofd tegen het plafond te botsen (als je 1m80groot bent). De nieuwe trap heeft die problemen niet, is ook heel mooi en stabiel. We hebben Rubberwood gekozen.

Zijn focus was op wat we nodig hadden en wat we wilden en hij gaf zeer nuttig advies. Zeer proper gewerkt, zeer stipt in zijn afspraken. Wij raden Z-trap aan aan al onze familie en vrienden!

Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Uitbekleden van betonnen trap  
Naam: Leen Moentjens Sterke punten: alles tot in de details afgewerkt!   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Spalbeek Verbeterpunten:    

Heel mooi resultaat, vlotte communicatie, vlotte werking!

Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap
 
Project: Trap met dubbel kwart op 3,5 m hoogte  
Naam: Annemieke te poel Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten:    

Prachtige trap goede communicatie , blije klant.

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap
 
Project: Bloktrappen + ombouw boekenkast  
Naam: Anouk Wilmering Sterke punten: Communicatie, flexibiliteit en zorgvuldigheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Utrecht Verbeterpunten:    

Wij zijn heel erg tevreden over de plaatsing van onze nieuwe trap.
De communicatie met Dirk verliep heel soepel. Daarnaast zijn we erg tevreden over het resultaat.

De oude trappen zijn heel zorgvuldig verwijderd en de nieuwe trappen zien er super straks uit.
Wij vonden het heel ook leuk om gedurende het proces foto's te ontvangen over de voortgang!

Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap
 
Project: Bekleden betontrap en plaatsen glazen leuning  
Naam: Wout S Sterke punten: communicatie, uitvoering, prijs   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Verrebroek Verbeterpunten:    

Vanaf het begin een aangenaam contact en het gevoel dat wij de juiste keuze gemaakt hebben om met hen in zee te gaan. Zeer tevreden over hun flexibiliteit en de kwaliteit van het werk. Zeker aan te raden. Onze trap is werkelijk prachtig.

Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 9
Trap
 72 reviews verwerkt. Gemiddelde score : 9.3
Kwaliteit : 9.3
Prijs : 8.9
Service: 9.6